SIIKU

7. nov. - 31. dec. 

Det dansk/grønlandske fællesskab mellem Rasmus Nielsen & David H. Péronard
SIIKU er navngivet med inspiration fra det grønlandske ord for is, siku, og grundlagt i 2017 med ønsket om at skabe solidaritet omkring klimakrisen og den voksende ulighed i verden.
I deres kunstneriske praksis blander de organisk materiale, "new nature" (affaldsgenstande, der er endt i naturen) og nye teknologier som fx dynamisk/interaktiv LED-lys og digital projektion.   

 

 

BARNDOMSRUM

BARNDOMSRUM  15 aug. - 6. nov.

 ”BARNDOMSRUM” er skabt af  billedkunstner Helle Koch i samarbejde med socialfaglig konsulent Sanne Juhler Hansen. Udstillingen arrangeres af "Barnets Stemme Vejle", der med kunst, forskning og sociale aktiviteter sætter fokus på udsatte børns vilkår i Danmark.

  

CLAUS EJNER / LINIALER

1. feb – 5. juni

Claus Ejner: ”Hvad vil jeg sige med dette værk? I dag tager man fornuft for givet. Der er ingen, der stiller spørgsmål ved fornuft. Det, der er fornuftigt, er fornuftigt. Det er indiskutabelt. Men er det virkeligt fornuftigt at fx en centimeter er lig en centimeter: at en centimeter er en defineret størrelse og ikke relativ størrelse? Hvis - hvorfor? Hvis ikke - hvorfor? Det er denne problematik, jeg ønsker at lægge op til diskussion om”.

 

GRAFISK VÆRKSTED VEJLE / TO GO

6. juni – 13. aug. / Fernisering d. 6. juni kl. 11:00

20 medlemmer af Grafisk Værksted Vejle præsenterer udstillingen ”To Go”, der tager afsæt i Kunsthallens fysiske placering ved banegården og som gennemgangsted for tusindvis af mennesker. Bevægelser, møder, afsked, spor, pauser, mennesker, tid, historier… Trykt og tegnet. (Grafik: Peter Wade)