"Det tredje værk" 

Flemming Jarle og Lene Juhler har skabt et stedsspecifikt kunstværk i RUM 21, hvor de to kunstnere udover deres egne værker tilføjer et tredje medie i form af projicerede fotos.

Med udstillingen ”Det tredje værk” inviterer Kunsthal Vejle mennesker ind i et skabende univers, hvor to professionelle og erfarne kunstnere på en gavmild måde stiller sig selv og sin kunst til rådighed i formidling af, hvad samtidskunst kan.

Udstillingen støttes af

 

Foto tv: Leif Baun Vejle amts folkeblad.

www.Flemmingjarle.dk  www.lenejuhler.dk

 

"DET TREDJE VÆRK"

Kunsthal Vejle har inviteret billedkunstner Lene Juhler og billedhugger Flemming Jarle til at samskabe ”et tredje værk” som en fusion af to egne eksisterende værker (Flemmings Bronzeskulptur og Lenes hængende baner).

Vi har i 2021 set et stort stedsspecifikt værk af Flemming Jarle, en bronzeskulptur på 600 kg med bronzebånd på 14 meter. Kunstværket blev indviet i forbindelse med genforeningsjubilæum i Christiansfeld.

Lene Juhler har aktuelt vist sine smukke baner på udstillingen "que des femmes... only women"  i GANG Galleri, København. Udstillingen er en del af den internationale ”Biennale Internationale d'Art Non Objectif”.    

 Med ”Det tredje værk” viser Lene Juhler og Flemming Jarle for første gang sammen et mixed media kunstværk. 

RUM 21 , Borgvold 16 A 7100 Vejle fra 3 december 2021 – 3 marts 2022.