Kunsthal Vejle inviterede to spændende kunstnere fra Japan til et artist residency ophold i forbindelse med kunstprojekt "MA-the space between".

Yukari Araki, Assistant professor at Nagoya University of Art, udstiller sammen med Steen Rasmussen i RUM21.

Kimoko Ito, student at Nagoya University of Art, udstiller originale grafiske tryk sammen med andre japanske kunstnere.

Vores japanske gæster udstiller for første gang i Danmark. De har arbejdet hårdt på at sætte udstillinger op sammen med kurator Steen Rasmussen.  Vi har prøvet på at være gode værter, så de kunne se noget af Vejle og Danmark under opholdet. De to kunstnere har sat mange fine foto på deres instagram og andre internationale sites. På den måde har de været med til at sætte Vejle og Kunsthal Vejle på den internationale kunstscene. Tak for det Yukari og Kimiko.

Foto: Tv. Kimiko Th. Yukari ved Fjordenhus i Vejle.

Kunsthal Vejle holdt i 2022 møder med lokale aktører på Vejles kunstscene. Kurator Steen Rasmussen fortalte om vores vision, at alle på samme tid udstiller japanske og danske kunstneres værker sammen som kunst og kulturmøder på tværs.

Til vores store glæde tog alle imod ideen om, at vise japansk og dansk samtidskunst overalt i Vejle i 2023/24.

Vejle kunstforening og Kunsthal Vejle samarbejder, med Steen Rasmussen som kurator, om kunstprojekt "MA-the place between" .

Vejle Kunstmuseum samarbejder med kurator Malene Wagner om deres udstilling ”SKABNINGER - Grafik fra Japan til Danmark”.